Prenovljena aplikacija IS VZD

Veseli nas, da vas lahko povabimo k uporabi prenovljene programske rešitve IS VZD (Informacijski sistem za področje varnosti in zdravja pri delu). Po prenovljenem spletišču je tako pred vami še rešitev, s pomočjo katere boste lahko oddali letno poročilo ter spremljali pri vas zaposleno strokovno osebje.

Za prijavo v sistem sta vam na voljo dve možnosti:

1.      PRIJAVA S POMOČJO SPLOŠNEGA NASLOVA VAŠE ORGANIZACIJE

Za vašo organizacijo smo verjetno že ustvarili račun, vezan na splošni e-poštni naslov, ki ste ga posredovali v AJPES.

Če ga želite uporabiti in obvestila niste prejeli, nam pišite na isvzd.mddsz@gov.si

2.      PRIJAVA S POMOČJO DRUGEGA SPLOŠNA NASLOVA ALI OSEBNEGA NASLOVA

V primeru, da bi za vašo organizacijo želeli, da bi za prijavo v sistem uporabili osebni e-poštni račun (ali drug račun), nam to, prosimo,  sporočite na naslov isvzd.mddsz@gov.si . V nadaljevanju postopka vam bomo nato na izbrani e-poštni naslov poslali navodila za ponastavitev gesla ter dokončanje postopka za dostop do vašega organizacijskega profila v IS VZD.

POTREBUJETE POMOČ PRI PRVI PRIJAVI?

Pošljite sporočilo na isvzd.mddsz@gov.si in nam to sporočite. Na vašo prošnjo bomo odgovorili takoj, ko bo to mogoče. Na voljo so vam tudi uporabniška navodila, in sicer >>tukaj<<.

STE PRIJAVLJENI. IN NATO?
Vsekakor se lahko lotite poročanja. Če pa utegnete, vas prosimo, da preverite obstoječe podatke v sistemu ter morebitne netočnosti sporočite na isvzd.mddsz@gov.si .

Objavljeno dne 04. 01. 2024

Nazaj